Het clubhuis "Lijntje" is, één of meerder keren per week, open voor een gezellig samenzijn van de leden, passanten en campergasten, met een vast team achter de bar tijdens de officiële openingsmomenten.

Voor alles wat met het clubhuis heeft te maken, kunt u terecht bij Liliane de Kok, Clubhuiscoördinator, tel. 0186-847700 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een evenementencommissie is er op dit moment niet meer.
Activiteiten die sowieso wel doorgaan, zijn de Nieuwjaarsborrel en de jaarlijkse clubwedstrijd met aansluitende maaltijd.
Op de zaterdagen dat de boten IN en UIT het water gaan, wordt de bar bemand door Irene Brand en Joke Ruigendijk en kan iedereen genieten van een kop snert en/of broodjes worst, spek en kaas, waarvoor Aad van Niekerk al jaren zorg draagt.
Daarnaast is er continuïteit betreffende de Klaverjasavonden in de wintermaanden; afgelopen winter was Kees Stofbergen de kar-trekker.

Heeft u een idee, wilt u iets organiseren, laat het dan weten aan het Bestuur.

Zo heeft er, na jaren, weer een Sluitingstocht plaatsgevonden eind september 2016; deze werd georganiseerd door Rob Rook en Bert Bolhuis.
In januari jl. hebben een paar leden in de keuken en achter de bar gestaan om u van een overheerlijke mosselmaaltijd te laten genieten; dank hiervoor aan Henk en Reina Akkerhuis, Luc van Dam, Bert de Beijer en Liliane de Kok.

CIMG5209

De clubhuiscoördinator is:

Lilianne de Kok
     0186-847700

U kunt de clubhuis en/of  evenementencommissie bereiken via Clubhuiscoördinator

Zomerfeest:

Mosselfeest: