De Technische Commissie

De technische commissie bestiert onder de bezielende leiding van de technisch commissaris álles wat in de haven moet gebeuren, variërend van het witten van paalkoppen, uitvoering van maatregelen ter beveiliging van de haven, tot en met ingrijpende renovaties van walkanten.

De TC stelt ook een lijst samen van dag- en avond-zelfwerkzaamheden door leden, die wordt gepubliceerd in het eerste nummer van het clubblad “Kaaipraat” van enig kalenderjaar; daarnaast hangt de lijst ook in het Clubhuis en staat op deze site. Alle leden zijn dan zeer tijdig op de hoogte wannéér zij worden verwacht.

Kijk voor het overzicht en de exacte spel regels op het leden gedeelte; Voor leden ->zelfwerkzaamheid

Laat iemand het afweten zonder bericht te geven, dan volgen ‘strenge straffen’!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Kade 1 klein Kade 2 klein
Kade 5 klein Kade 6 klein
Kade 3 klein Kade 4 klein

Voor de leden van de TC klik hier....

Boot opstapje

In de Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2018 is gesproken over het Boot opstapje. Leden die een opstapje voor hun boot willen maken, kunnen dat maken naar onderstaand voorbeeld en instaleren in overleg met de Technische Commissie.

opstapje

Hier onder kunt u de tekening bekijken, c.q. downloaden.: