2019/05/11 Clubwedstrijd

UITNODIGING

Beste Watersportvrienden

Op zaterdag 11 mei a.s. zal de jaarlijkse club-zeilwedstrijd plaatsvinden van “WSV De Hitsert”.

WIJ hopen op een uitgebreid en enthousiast deelnemersveld !!

Ook dit jaar geven Margot en Wim van Dam, op “Margje”, weer het start-   en slot-sein van de wedstrijd. We willen starten tussen 11.30 en 12.00 uur;

de briefing is om 10.30 uur.

Na de wedstrijd wordt er weer een veiling georganiseerd, van 2e-hands watersportartikelen die u in kunt brengen en die ochtend kunt inleveren. Daarbij zal de voorzitter de veilingmeester zijn.

De maaltijd, dit jaar wederom verzorgt door een Zuid-Beijerlandse ondernemer, zal bestaan uit 2 verschillende stamppotten + een toetje.

De planning is vanaf  half 6.

De kosten zijn €7,- per persoon, excl. drank. Contante betaling, op de dag zelf; bij Liliane. Verzoek: meebrengen van eigen bord en bestek.

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen voor deze sportieve dag. Graag willen wij u vragen het inschrijfformulier voor deze dag  zo volledig mogelijk in te vullen en in te leveren uiterlijk op zondag 28 april .

We zien jullie graag op zaterdag 11 mei 2019 !

Met vriendelijke groet,

Hans Sap (wedstrijd)

Liliane de Kok (Clubhuis)