Privacyverklaring op de website

Beste Hitsertjes,

per vandaag (10 februari 2019) staat de Privacyverklaring van de Hitsert ook op de website.

Om als gebruiker in te loggen, zult u nu éénmalig moeten bevestigen dat u akkoord gaat met de privacy verklaring zoals gepubliceerd op de website (laatste menu item).

Indien u hiermee niet akkoord gaat zult u geen toegang meer hebben op het beveiligde deel van de website.

Zodra u inlogt op de website ziet u nu het volgende scherm. Het bovenste gedeelte heeft u niet nodig voor bevestiging van de privacy. Dit is het onderhouds gedeelte voor u wachtwoord. Onder het onderhouds gedeelte ziet u de privacy sectie.

bevstiging privacy

Om de privacyverklaring voor de website te accepteren kunt u klikken op het cirkeltje voor "Ik ga akkoord" en vervolgens klikken op Verstuur..

Indien uw wenst te annuleren, klikt u Annuleren en b.v. op Home om terug te keren naar de Home page.