boten afspuiten

Jaarlijks verzorgt jachtservice Rexwinkel het afspuiten van het onderwaterschip van uw boot. Voor het reserveren, tarieven en vragen kunt u terecht bij de havenmeester.

boten op de wal

Vanaf 8.00u worden de boten volgens een vooraf bepaalde volgorde getakeld. Zorg er voor dat uw schip kort voor de tijd dat u aan de beurt bent , is afgemeerd aan de kade.

masten afnemen

Vanaf 8.00u worden de masten getakeld als u zich heeft opgegeven via het formulier dat u per e-mail heeft ontvangen. Na het takelen en winterklaar maken van de mast wordt het op prijs gesteld als u een handje toesteekt bij het plaatsen van de masten in het...

algemene ledenvergadering

De voorjaarsvergadering kon vanwege de coronamaatregelen geen doorgang vinden. De datum voor deze bijeenkomst is onder voorbehoud vastgesteld. Op de nieuwspagina oor leden vindt u tzt. de belangrijkste info.